Monday, 13 August 2012

The Uniten Friend #1 Episod 2.

Assalamualaikum :)

So this will the episod 2 of my first uniten friend which is Cik Azriah Razaq a.k.a gendut.eh silap. a.k.a Yaya, Well, sebenarnya aku kena update pasal die sebab dia dah baik hati update pasal aku kat blog die. Bab kata dia. kene adil dan kotak(?) Oh well. Kita teruskan je.So baru-baru tak tau kenapa aku boleh pulak jadi Dr. Love untuk hal cintan-cinton die. haha.

Well, maybe dia perlukan perspektif lelaki, so aku tolong la sikit-sikit apa yang aku mampu. Bagi nasihat apa sume la.And dia pon ada juga la tolong aku nak ngorat crush aku ni. Walaupon dia ni tak de lah membantu sangat. Sebab everytime aku cerita, dia just cakap "Awwww..." "Alolololo..." haaaa.tu je la yang dia selalu cakap.almost everytime mcm tu.maybe sebab dia pon tak tau nak tolong apa kot.hahahaha. :P jk

Tapi dia tetap kawan yang baik. Banyak tolong.lagi-lagi bab lab. Dia kata aku banyak tolong dia.tapi aku rasa dia je yang banyak tolong. Banyak tiru dari dia. Lab circuit mahupon lab manufacturing. Aku je tiru dia.
So harap2 next sem byk kelas sama dgn dia.senang nanti bole tiru je die straight. Muahahaa.okay karut dah.

Saya rasa sampai disini sahaja. Harap die gembira membaca kritikan dan umpatan ini.

Sekian terima kasih.

1 comment: